Krmivo BROWNING Champions Choice Gardon, popis
Najúčinnejšia zmes - krmivo na veľké plotice. Či už chytáte na pretekoch, alebo len pre zábavu s cieľom nachytať veľké plotice, tak potom neváhajte siahnuť po krmive GARDONS.GARDONS - zmes špeciálne vyvinutá pre cielený lov plotíc a pleskáčov na kanáloch a riekach. Gardons má dobrú lepivosť a rýchlo priťahuje veľké plotice a pleskáče na kŕmne miesto s dlhodobým účinkom. Zmes obsahuje malé plávajúce komponenty a tak láka ryby priamo na kŕmne miesto. Má vôňu na hrubo drveného korenia a je vhodná pre lov plotíc a pleskáčov. Veľkosť zrna: veľká. Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team Slovakia.
Balenie 1kg.
Najosvedčenejšie recepty Feeder tímu:
RECEPT pleskáč, plotica, nosáľ:
21642 - 1 kg Black Magic
21640 - 1 kg Red Roach
21643 - 1 kg Gardons
ODPORUČANIE: pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesi minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.
Znásobenie efektivity dosiahnete pridaním živej nástrahy: kostné červy, pinky, dendrobeny.
Distribúcia pre SR: SPORTS, spol. s r. o.
Rady, tipy, triky, všetko o feeder technike nájdete aj v článkoch: Browning Feeder Team Slovakia
Miešame Browning zmesi - je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou - čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.
Poďme miešať:
Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes "chladná". Zmes potom opäť preosejeme a necháte "stáť". (hovorím tomu "dozrieť"....)