Krmivo BROWNING Grand Competition, popis
Grand Competition je základná zmes vhodná na pomaly tečúce a stojaté vody. Má veľmi sladkú príchuť a ľahkú štruktúru. Priťahuje ryby ako magnet.Krmivo je testované a odporúčané Browning Feeder Team Slovakia.
Balenie 1kg.
Najosvedčenejšie recepty Feeder tímu:
RECEPT na kapra, karasa:
21637 - Grand Competition
21640 - Red Rouche
RECEPT kapra a pleskáča:
21637 - Grand Competition
21638 - Crispy Carp
RECEPT na pleskáča:
21637 - Grand Competition
21639 - Crispy Big Bream
Znásobenie efektivity dosiahnete pridaním živej nástrahy: kostné červy, pinky, dendrobeny
ODPORUČANIE: pre správnu funkčnosť krmív BROWNING je potrebné miešať zmesi minimálne 12 hodín dopredu, tým sa zvyšuje efektivita.
Ostatné Competition Goundbait krmivá sú River a Method.
River je druhé zo súťažných krmív pre rýchlo tečúce a hlboké rieky. Dobre viaže pridávané častice, ktoré pevne dopraví až na dno bez rozpadu.
Method je posledné z trojice krmív, ktoré je určené pre súťažné účely. Konzistencia je určená pre lov z krmítkom, kŕmne lyžice a praky s rýchlim rozpadom.
Miešame Browning zmesi - je výsledok rozhovoru s rybármi na miestnej vode, kde som ťahal rybu za rybou a oni sa zo zvedavosti zastavili na akú zmes chytám. Uvediem príklady ako úspešne miešať a chytať na zmesi Browning, aká zmes sa hodí na zmiešanie inou zmesou - čo však neznamená, že nemôžete experimentovať aj Vy. Miešanie zmesí nie je umenie, len musíte dodržať pár zásad, ktoré majú vplyv na konečnú kvalitu zmesi. V prvom rade ale musím upozorniť, že recepty ktoré uverejním sú určené pre rybára, ktorý si chce dobre zachytať. Recepty mám vyskúšané a garantujem ich úspešnosť.
Poďme miešať:
Hneď ako zoberiete vrecko zo zmesou do ruky, do druhej ruky zoberte sito. Zmes preosejte a všetko hrubé vyhoďte. Ak miešate viac druhov zmesí, zmiešajte si ich najskôr v suchom stave. Suchú zmes riadne rozmiešame a pomaly pridávame vodu až kým zmes nie je dostatočne vlhká. Najlepšie to spoznáte, keď sa dá zo zmesi rukou urobiť guľa, ktorú bez problémov dokážete rozdrviť späť do sypkého stavu a na dotyk je zmes "chladná". Zmes potom opäť preosejeme a necháte "stáť". (hovorím tomu "dozrieť"....)