Zmes LASTIA Alfa Laktalbumín, popis
80% srvátkový proteín, komponent do výroby boilies. Je vyhľadávaným aditívom v zmesiach na vylepšenie aminokyselinového profilu, zvýšeniu obsahu proteínov, zvýšenie atraktívnosti, pojivosti a tvrdosti boilies. Má výnikajúce pojivé vlastnosti.Laktalbumín je jedno z najlepších pojív používaných pri výrobe boilies. Pridaním laktalbumínu častokrát dokážete eliminovať problémy so zle pojivými (rozsýpavými) mixami, napr. z vtáčich zobov. Ak máte problémy s rakmi, prípadne s "bielymi" rybami a potrebujete dosiahnuť vyššiu tvrdosť boilies, pridanie 10-50g laktalbumínu na 1kg suchej zmesi je jedným z riešení. Laktalbumín pôsobí v boilies aj ako vytvrdzujúci prostriedok (tužidlo). "Laktalbumin je rozspustný vo vode!"
Balenie 500g.