0
0,00 €
TEL. OBJEDNÁVKY 0915 830 641
8:00-12:00 | 13:00-16:00
Titulná foto Predstavujeme kaprové prúty 3 lbs/3 diely, 4/2017

Predstavujeme kaprové prúty 3 lbs/3 diely, 4/2017

Slovenský RYBÁR redakcia, OKfish.sk 27.04.2017 11:48

U slovenského rybára je najrozšírenejší spôsob lovu – kaprárina. Pri našich vodách stretneme mnoho milovníkov tohto športu, ktorí majú na svojom stojane položené ich obľúbené „udice“. Preto vám prinášame náhľad aj z tohto sortimentu, resp. z noviniek v ňom.

MITCHELL Catch Power

Trojdielne kaprárske prúty Mitchell Catch sú vyrobené zo silného a odolného kompozitného materiálu. Táto základná séria prútov vhodná na lov kaprov a dravcov je určená nenáročným rybárom požadujúcim silný a odolný prút za rozumnú cenu. V ponuke sú dva modely v dĺžke 3,6 a 3,9 metra, s vrhacou záťažou 3 libry.

Cena z apríla 2017: 35,00 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

MITCHELL Catch PowerMITCHELL Catch Power

CARPEX Cobalt Carp

Najpredávanejší model z produktového radu Carpex Cobalt. Tento štíhly 3-dielny kaprársky "carbon" prút je charakteristický perfektnou prácou a odolnosťou pri nahadzovaní, čo ocenia aj tí kaprári, ktorí musia nahadzovať svoje montáže na väčšie vzdialenosti. Ideálna parabolická akcia pri zdolávaní rýb je dosiahnutá vďaka kvalitnému uhlíkovému vláknu a použitej technológii HP Core. Povrch uhlíkových vlákien základného blanku je dodatočne ovinutý vrstvou uhlíkovej sieťoviny, ktorá je chránená povrchovým lakovaním. Celkový výborný dojem z tohto prúta umocňuje nádherné lakovanie s matným kobaltovým vyhotovením. Trojlibrové prúty Carpex Cobalt sú vyrábené v dĺžkach 3,60 a 3,90 m.

Cena z apríla 2017: 37,30 €

Aktuálna cena OKfish.sk: od 79,90 € (cena za set 1+1)

Pozrieť v e-shope

CARPEX Cobalt CarpCARPEX Cobalt Carp

SHAKESPEARE Cypry

Trojdielne kaprárske prúty Shakespeare Cypry sú v ponuke v dĺžke 3,6 a 3,9 metrov, s vrhacou záťažou 3 libry. Vyrobené sú z ľahkého a odolného uhlíkového blanku, osadeného SiC očkami a DPS sedlom navijaka.

Cena z apríla 2017: 44,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

SHAKESPEARE CyprySHAKESPEARE Cypry

PROLOGIC C1 Carp 3PTS

Perfektné trojdielne prúty pre náročných kaprárov, High Modulus carbon, štíhle a ľahké blanky, SiC očká prémiovej kvality, luxusný DPS držiak navijaka. Prúty C1 Carp sú vyrobené z kvalitného High Modulus carbonu, osadené sú prvotriednymi SiC očkami. Sú ľahké a štíhle, majú dostatok sily pre ďaleké nahadzovanie a výbornú citlivosť pre vychutnanie zdolávania bojovných kaprov. Nechýba spoľahlivý luxusný DPS držiak navijaka.

Cena z apríla 2017: 49,00 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

PROLOGIC C1 Carp 3PTSPROLOGIC C1 Carp 3PTS

JRC Contact

Prúty série Contact od anglickej kaprárskej značky JRC sú populárne medzi slovenskými rybármi hlavne vďaka ich cene, v porovnaní s výkonnostnými parametrami. Trojdielne verzie týchto prútov sú v ponuke v troch dĺžkach 3,3; 3,6 a 3,9 metra, s vrhacou záťažou 3 až 3,5 libry. Štíhly blank prútov je vyrobený z kvalitného uhlíkového kompozitu s tmavošedou povrchovou úpravou. Elegantný a moderný dizajn dopĺňa efekt karbónového pletenia nad sedlom navijaka a jemné modré viazanie. Prúty sú osadené odľahčenými TS očkami, DPS sedlom navijaka a majú delenú rukoväť s protišmykovým ukončením. Modely s vrhacou záťažou 3,5 libry sú osadené veľkým 50 mm vodiacim očkom.

Cena z apríla 2017: 49,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

JRC ContactJRC Contact

STARBAITS Session

Prúty Session vynikajú svojím klasickým a elegantným dizajnom. Zvládnete s nimi akýkoľvek lov na ťažko, či už bude chytať s kŕmidlom, alebo olovom. Blank vyrobený z HMC uhlíka je osadený odolnými SIC očkami, kvalitným sedlom navijaka DPS18 a delenou rukoväťou z Eva peny. Vďaka skvelej parabolickej akcii si vychutnáte zdolanie akéhokoľvek kapra. Prúty Session spĺňajú požiadavky rybárov, ktorí hľadajú účelné, kvalitné a elegantné prúty za prijateľnú cenu. Parametre - dĺžka: 3,6 m, vrhacia záťaž: 3,0 lb, transportná dĺžka: 127 cm, počet očiek: 6, počet dielov: 3.

Cena z apríla 2017: 49,95 €

STARBAITS SessionSTARBAITS Session

AWA´S Craig Neil Sirawa

Trojdielny prút, vyrobený z ľahkého Carbon Composite materiálu s Alco - Lite SiC očkami a koncovým lievikovým očkom, ktoré zabraňuje opotrebovaniu vlasca pri nahadzovaní. Rúčkový diel prúta je zosilnený špirálovitým karbónovým vinutím. Tento 3,6 m dlhý prút s akciou 3,0 lb je zaradený do ekonomickej triedy, pričom jeho kvalita určite prevyšuje cenu. Aj napriek nízkej cene ide o prút, ktorý určite uspokojí väčšinu kaprárov.

Cena z apríla 2017: 52,70 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

AWA´S Craig Neil SirawaAWA´S Craig Neil Sirawa

SHIMANO Alivio DX

Kaprové prúty Alivio Specimen boli navrhnuté pre rybárov s obmedzenými finančnými možnosťami. Aj tak ponúkajú mnohé parametre, ktoré by ste očakávali od omnoho drahších modelov. Vykazujú úžasnú akciu pri náhode i zdolávaní ryby a ešte sa pritom môžu pochváliť úžasným vzhľadom. Dve či tri zostavy prúta Alivio bohato uspokoja každého i bez veľkých finančných výdajov. V rade týchto prútov môžete vyberať celkovo z deviatich modelov prútov, z čoho tri sú trojdielne.

Cena z apríla 2017: 57,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

SHIMANO Alivio DXSHIMANO Alivio DX

DELPHIN Armada

Séria celo karbónových, delených kaprárskych prútov ARMADA chytí za srdce každého kaprára už na prvý pohľad! Štíhly čierny blank s vizuálom karbónového vlákna v celolaku je priam nadčasový. Jemné zelené ovinutia nite dopĺňajú elegantne jeho charakter. Plne parabolická akcia tohto štíhleho blanku vás okamžite ohúri už pri prvej zdolávačke. Pri stavbe tohto modelu sme zúročili poznatky z našich doterajších modelov a posunuli sme ich na novú úroveň. Moderná rukoväť je dokonale vyvážená a skvele padne do ruky. Je tvorená delenými časťami odolnej EVA peny. Očká sú pevné a vďaka ideálnym rozstupom krásne rozložia záťaž kladenú na prút počas zdolávania. Tento špičkový prút vám dovolí krásne si vychutnať menšie kapry, ale aj ozajstné kapitálne kusy. Pomer ceny a kvality je u ARMADY absolútne jedinečný! V ponuke aj vo vyhotoveniach 360 cm/3,00 lbs/2-diel a 390/3,50 lbs/3-diel.

Cena z apríla 2017: 58,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

DELPHIN ArmadaDELPHIN Armada

RADICAL Warchild II

Krásny čierny dizajn vás hneď upúta a kvalitné a tenučké vyhotovenie týchto prútov už nenechá na pochybe žiadnych rybárov, ktorí chcú super kaprový prút za dobrú cenu. Prút oceníte hlavne pri zdolávaní vašich kapitálnych úlovkov. Prút je veľmi citlivý a reaguje na každý váš pohyb pri akcii. Parametre - Warchild II 3,6 m – 3,00 lbs - dĺžka: 360 cm, počet dielov: 3 ks, počet očiek: 7 ks, transportná dĺžka: 1,28 m, hmotnosť: 403 g. 

Cena z apríla 2017: 61,48 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

RADICAL Warchild IIRADICAL Warchild II

STARBAITS Partner Black OPS

Štíhly a rýchly blank prúta je vyrobený v elegantnom matnom čiernom dizajne s delenou rukoväťou z odolného Duplonu. Pri jeho konštrukcii bol použitý kvalitný vysoko molekulárny uhlík 3-tej generácie. Blank je osadený spevnenými troj-nožičkovými SiC očkami a sedlom navijaka DPS 18 pre spoľahlivé uchytenie veľkých kaprárskych navijakov. Vďaka progresívnej akcii tieto prúty umožnia ďaleké hody a zároveň sú citlivé pri zdolávaní rýb. Tmavé rámy očiek a tmavé sedlo celkovo dotvárajú moderný vzhľad tohto prúta. Prúty Starbaits Partner Black Ops sú vhodné do všetkých podmienok a zvládnu dlhé hody rovnako ako zdolávanie i tých najväčších rýb. V ponuke je pre milovníkov korku aj verzia s korkovou rukoväťou Partner Black OPS FC. Parametre - dĺžka: 360 cm, vrhacia záťaž: 3 lb, hmotnosť: Partner Black OPS: 320 g, Partner Black OPS FC: 358 g, počet očiek: 6, počet dielov: 3, transportná dĺžka: 127 cm. 

Cena z apríla 2017: 72,95 €

STARBAITS äPartner Black OPSSTARBAITS äPartner Black OPS

AWA´S Brillantinium Carp 3S

Veľmi obľúbené trojdielne prúty vyrobené z Mitsubishi High Module karbónu a osadené dizajnovo mimoriadne efektným kovovým držiakom navijaka. Alco - Lite SiC očká v ráme z titániovej zliatiny umožňujú ďaleké hody, ako aj bezproblémové používanie splietaných šnúr. Koncové očko je lievikové, minimalizuje opotrebovanie vlasca pri nahadzovaní. Lapované spoje dielov sú spevnené kovovým krúžkom. Vyrábajú sa v dĺžkach 3,6 a 3,9 m.

Cena z apríla 2017: 77,90 €

AWA´S Brillantinium Carp 3SAWA´S Brillantinium Carp 3S

MIVARDI Nuclear Carp 3D

Keď chcete prút strednej cenovej kategórie, tak jednoznačne Nuclear Carp! Nová séria trojdielnych prútov ponúka vysoké celkové vyhotovenie a predovšetkým nadštandardnú kvalitu, vysokú odolnosť a výkon blanku, ktoré sú obvyklé len u výrazne drahších kaprových špeciálov. Veľké 50 mm spodné očko a 16 mm koncové očko spoločne s výkonným uhlíkovým „Fast“ blankom umožňujú nahadzovanie aj na dlhšie vzdialenosti. Takže žiadna „žuvačka“, ale spoľahlivý rýchly blank. Semiparabolická akcia potom zaisťuje dobrú prácu prúta pri zdolávaní rýb všetkých veľkostí. Blank je po celej dĺžke zosilnený špirálovým vinutím v karbónovom dizajne. Dĺžka: 360 cm, 3 lb.

Cena z apríla 2017: 79,00 €

Aktuálna cena OKfish.sk: od 48,71 €

Pozrieť v e-shope

Prút MIVARDI Nuclear Carp

MIVARDI Nuclear Carp 3DMIVARDI Nuclear Carp 3D

CORMORAN Pro Carp AKX 2

Prúty Pro Carp sú veľmi dobre známe pre svoju prémiovú kvalitu a vynikajúce vyhotovenie. Toto platí aj o nových prútoch AKX-2, ktoré vykazujú rovnaké vlastnosti. Každé zdolávanie s týmto prútom, dokonca aj menších druhov rýb, garantuje nezabudnuteľný zážitok. Na druhej strane je prút AKX-2 schopný unaviť i veľkého kapra, čo sa mnohonásobne preukázalo pri predchádzajúcich modeloch z tejto série. Štíhly blank je vyrobený zo špeciálneho odolného karbónu a má vyváženú akciu. SiC očká prúta boli zámerne zvolené a umiestnené tak, aby napomáhali ďalekým a presným hodom. Dizajn prúta je veľmi atraktívny. Tieto viacdielne kaprové prúty majú takmer rovnakú akciu a krivku ohybu, ako ich veľmi rešpektované dvojdielne modely a uspokoja aj veľmi náročných rybárov.

Cena z apríla 2017: 79,00 €

CORMOARAN Pro Carp AKX 2CORMOARAN Pro Carp AKX 2

MIVARDI Alcon Carp

Prúty Alcon sú charakteristické štíhlym a mimoriadny rýchlym blankom s dostatočnou  pružnosťou a rýchlou akciou, ktorá umožňuje dosahovanie ďalekých hodov s kŕmidlami či klasickými olovami. Parabolickú akciu dopĺňa použitie kvalitných SiC očiek, ktoré sú odolné i pri používaní splietaných šnúr. Vďaka tomu si dokonale vychutnáte zdolávanie i menších rýb. Akčná ponuka: dva prúta za cenu jedného!

Cena z apríla 2017: 79,90 €

MIVARDI Alcon CarpMIVARDI Alcon Carp

AWA´S Corrion Carp

Extrémne pevný trojdielny kaprový prút vyvinutý špeciálne na ďaleké hody s kŕmidlom. Pre toto použitie ho predurčuje štíhly a veľmi rýchly blank, ktorý je vo vnútornej štruktúre pozdĺžne aj priečne spevnený. Prút je osadený veľkými Alo - Lite SiC očkami novej generácie, ktoré minimalizujú trenie vlasca pri nahodení a tým napomáhajú k dosiahnutiu väčších vzdialeností. Vyrába sa v dĺžke 3 m.

Cena z apríla 2017: 87,30 €

AWA´S Corrion CarpAWA´S Corrion Carp

JRC Cocoon 2G

Nová séria kaprárskych prútov s označením Cocoon 2G od anglickej značky JRC, predstavuje najmodernejšie trendy vo vývoji a dizajne prútov určených na lov kaprov. Cocoon 2G sú moderné, štíhle, no najmä výkonné prúty postavené na vysoko modulovanom 30T uhlíkovom blanku. Prúty sú osadené šnúram odolnými SiC očkami s rôznym priemerom v závislosti od modelu (40 alebo 50 mm). Kontrastné čierne vinutie, čierne anodizované kovové časti prúta a pogumovaná rukoväť so štýlovým dizajnovým predelom zvýrazňujú jedinečnosť týchto prútov. Modelový rad JRC Cocoon ponúka trojdielne prúty v dĺžke 3,6 m a 3,9 m. Pri zakúpení dvoch prútov Cocoon dostanete tretí úplne ZDARMA.

Cena z apríla 2017: 89,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma (cena za set 1+1)

Pozrieť v e-shope

JRC Cocoon 2GJRC Cocoon 2G

SPORTEX  Competition

Štíhly kaprový prút na lov na boilies, vysoký výkon a nízka hmotnosť, blank dokazuje, že to je typický Sportex. Silný blank zabezpečí presné hody na cieľ, je taký citlivý, že zabráni vyrezaniu háčika pri zdolávaní aj najdivokejších kaprov. Vysoko kvalitné diely, ako sú najlepšie SIC očká a pevné sedlo navijaka dávajú prútom vynikajúci estetický vzhľad a úžitkovú hodnotu po mnoho rokov. Boli vyvinuté profesionálmi pre profesionálnych kaprárov - ľudí, ktorí chcú mať vo výbave to najlepšie. Parametre - COMPETETION CARP 365 cm - dĺžka: 365 cm, vrhacia záťaž: 3,00 lbs, počet dielov: 3 ks, počet očiek: 6 ks, prvé očko veľkosť: 40 mm, transportná dĺžka: 125 cm, hmotnosť: 321 g.

Cena z apríla 2017: 129,95 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

SPORTEX  CompetitionSPORTEX Competition

Celá fotogaléria k článku

MITCHELL Catch Power CARPEX Cobalt Carp SHAKESPEARE Cypry PROLOGIC C1 Carp 3PTS JRC Contact STARBAITS Session AWA´S Craig Neil Sirawa SHIMANO Alivio DX DELPHIN Armada RADICAL Warchild II STARBAITS äPartner Black OPS AWA´S Brillantinium Carp 3S MIVARDI Nuclear Carp 3D CORMOARAN Pro Carp AKX 2 MIVARDI Alcon Carp AWA´S Corrion Carp JRC Cocoon 2G SPORTEX  Competition
Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO

Pri objednávke tovaru od 50 €
máte dopravu ZADARMO.

Doručenie tovaru do 24 hodín DORUČENIE DO 24 HODÍN

Objednaný tovar (skladom) Vám doručíme
do 24 hodín počas pracovných dní.

Predaj na splátky PREDAJ NA SPLÁTKY

V našom e-shope je možné nakúpiť
aj na splátky cez Quatro už od 100 €.

Zákaznícka podpora ZÁKAZNÍCKA PODPORA

Ak potrebujete poradiť ohľadne výberu rybárskeho náradia alebo vašej objednávky, kontaktujte nás na okfish@okfish.sk, alebo nám zavolajte na 0915 830 641.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK
Zadajte svoj e-mail a dostávajte informácie o novinkách a aktuálnych akciách.
16 rokov
s vami ...

Príbeh vzniku e-shopu OKfish je spojený s rybárskym časopisom Slovenský RYBÁR. Jeho vydavateľ a nadšený rybár zužitkoval svoje znalosti, kontakty, dlhoročné skúsenosti a založil rybársky e-shop. Postupne pribúdali produkty, značky a hlavne zákazníci. V súčasnosti nájdete v e-shope viac ako 30 000 položiek pre všetky spôsobu lovu, 350 kvalitných rybárskych značiek a viac ako 6 000 noviniek každý rok. Preferujeme kvalitu produktov a služieb. Sledujeme trendy a spolupracujeme so skúsenými rybármi a renomovanými rybárskymi firmami.

...ďakujeme Vám za to.