0
0,00 €
TEL. OBJEDNÁVKY 0915 830 641
8:00-12:00 | 13:00-16:00
Titulná foto Predstavujeme muškárske prúty 04/2017

Predstavujeme muškárske prúty 04/2017

Slovenský RYBÁR redakcia, OKfish.sk 11.04.2017 11:35

Muškárenie - kráľovská technika rybolovu. Zorientujte sa v pestrej palete muškárskych prútov známych výrobcov. Niektoré z prútov už určite poznáte, niektoré sú úplné novinky na rok 2017.

Garbolino Precision Fly

Už podľa názvu je jasné, že táto novinka od Garbolina je určená na veľmi citlivý rybolov. Vďaka svojim dĺžkam 1,8 m a 2,1 m sa dajú použiť aj na malých potokoch. Tento rad je odporúčaný pre šnúry Aftma 3 a 4. Samozrejmosťou je rukoväť z portugalského korku, kovové sedlo navijaka a pevný tubus na prepravu.

Cena z apríla 2017: 59,90 €

Garbolino Precision FlyGarbolino Precision Fly

Shakespeare Agility Fly 2

Druhá generácia muškárskych prútov Shakespeare Agility ponúka rozsiahlu škálu vysoko výkonných, technicky vyspelých prútov, ktoré využívajú najnovšie technológie v kombinácii s moderným dizajnom. Vylepšený blank reflektuje dopyt po prútoch s rýchlejšou akciou. Prúty majú dostatočnú silu a pružnosť pri nahadzovaní a zároveň sú primerane citlivé pri zdolávaní úlovku. Štíhly a ľahký, saténovo matný blank je vyrobený z modulovaného 36/40T uhlíka. Je osadený hliníkovým sedlom navijaka, odolnými očkami z oxidu zirkónia, nerezovými očkami LS Seaguide a kvalitnou rukoväťou z korku triedy AAA. Tieto štvordielne prúty sú dodávané s tvrdým transportným tubusom.

Cena z apríla 2017: od 64,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Shakespeare Agility Fly 2Shakespeare Agility Fly 2

Snowbee Classic

Prúty pre začínajúcich muškárov, alebo pre tých, ktorí nechcú investovať veľa. Je rýchly, má červenkastý blank s hadovými očkami. Sedlo navijaka čiernej farby je zhotovené z ľahkého hliníka. Na naozaj malé potôčiky využijete 180 cm dlhý model, 260 cm prút je univerzálnou voľbou, 290 a 305 cm prúty s Aftma 4-5 využijete pri suchom muškárení a nymfovaní, väčšie kalibre pri jazernom love.

Cena z apríla 2017: 65,00 €

Snowbee ClassicSnowbee Classic

Garbolino Distance Fly

Garbolino si na túto sezónu pripravilo nový rad muškárskych prútov v dĺžkach od 2,6 m do 3 m. Tieto trojdielne prúty ponúkajú vysoký komfort pri zdolávaní akejkoľvek ryby. Kovové sedlo navijaka a rukoväť z korku sú štandardom. Distance Fly sa vyrábajú na šnúru 4/5, ale nájdeme tu aj trojmetrovú verziu na šnúru 7/8. Dodáva sa v pevných tubusoch.

Cena z apríla 2017: od 69,90 €

Garbolino Distance FlyGarbolino Distance Fly

ESOX Coachman

Ľahké a rýchle karbónové prúty pre muškárov, výborne vyvážené, s rýchlou akciou, stredne tvrdé. Dodávajú sa v trojdielnom vyhotovení s dĺžkou 270 cm Aftma 4. V štvordielnom prevedení sú to 270 cm modely Aftma 5 a 300 cm Aftma 4. Všetky tieto prúty sa vyznačujú výborným pomerom kvality a ceny.

Cena z apríla 2017: od 82,00 €

ESOX CoachmanESOX Coachman

JMC Image

Prúty JMC Image majú hladkú a progresívnu akciu, ktorá dovoľuje presné a jemné nahodenia. Tento modelový rad má lesklý zelený blank, SiC navádzacie očko, jednostopové očká, „hook keeper“ a základné sedlo navijaka čiernej farby. JMC Image je kvalitný prút francúzskej značky. Aftma 4/5 je  vhodná na lov s ľahšími nymfami, prút Aftma 7/8 je vhodný na jazerné muškárenie a strímrovanie. Oba modely sú trojdielne, dlhé 305 cm.

Cena z apríla 2017: 145,00 €

JMC ImageJMC Image

Snowbee Prestige

Najvyšší rad muškárskych prútov Snowbee s rýchlou akciou. Pekný bronzovo-červený blank prútov je osadený hadovými očkami. Sedlo navijaka je zhotovené z javorového dreva a kovové časti z anodizovaného strieborno-zlatého hliníka. Z modelov Prestige si vyberie každý muškár. Ak potrebujete dlhý prút na ľahké nymfovanie, jazerný špeciál, či zbraň na veľké dravce, siahnite po Prestige. V ponuke nájdete prúty od Aftma 2 až po 7 a dĺžky od 200 cm po 335 cm. Prúty sú balené v plátenom obale a v cordurovom tubuse.

Cena z apríla 2017: od 219,00 €

Snowbee PrestigeSnowbee Prestige

Greys GR70 Streamflex

Technika lovu suchou muškou, mokrou muchou, strímrovanie, alebo technika lovu nymfovaním. Nové prúty GR70 Streamflex a Streamflex Plus budú vašim dokonalým partnerom pri love. Nová séria muškárskych prútov značky Greys pod označením GR70 ponúka širokú škálu modelov klasických sladkovodných prútov, morských a cestovných špeciálov, až po pretekármi obľúbené prúty Streamflex Plus s predlžovacím dielom. Greys  GR70 Streamflex ponúka špičkový, dokonale vyvážený blank nízkej hmotnosti s veľmi rýchlou akciou. Elegantný dizajn prútov v metalicky olivovom farebnom vyhotovení dopĺňajú chrómované očká, kvalitná korková rukoväť triedy AAA a tiež odľahčený eloxovaný kovový úchyt navijaka s javorovou vložkou. Tieto 4-dielne prúty sú dodávané v tvrdom prepravnom puzdre s prepážkami.

Cena z apríla 2017: od 249,00 €

Greys GR70 StreamflexGreys GR70 Streamflex

JMC Triumph

Vynikajúci jazerný prút s jemnou a progresívnou akciou. Ponúka perfektnú kontrolu hodov a ešte má silové rezervy. Je zhotovený z veľmi kvalitných komponentov. Blank je osadený tvrdými chrómovými jednostopkovými očkami a SiC navádzacím očkom. Rukoväť je zhotovená z prvotriedneho korku, sedlo navijaka z pekného a kvalitného dreva. Prút je dodávaný v trojuholníkovom cordurovom tubuse. JMC Triumph aftma 7/8 je 5-dielny prút s celkovou dĺžkou 305 cm.

Cena z apríla 2017: 269,00 €

JMC TriumphJMC Triumph

Hanák Competition Superlight

Ide o ultra ľahké a výkonné prúty, ktoré vďaka použitým materiálom znížili hmotnosť samotného prútu až o cca. 30 % oproti bežným muškárskym prútom. Rukoväť je zhotovená z AAA portugalského korku. Navádzacie očká sú odľahčené SiC a priebežné sú extra tenké, titánové Rec Oil. Model 290/296 je vhodný na jemné suché muškárenie a francúzsku nymfu, 390 je super na suchú mušku, 396 a 3100 sú predurčené na francúzsku nymfu, model 496 je všestranný na väčšie rieky, 4100 využijete pri nymfovaní, 596 na mokrú mušku a ťažkú nymfu. Modely 696 a 796 sú dokonalé prúty na strímrovanie a jazerné muškárenie.

Cena z apríla 2017: 370,00 €

Hanák Competition SuperlightHanák Competition Superlight

Celá fotogaléria k článku

Garbolino Precision Fly Shakespeare Agility Fly 2 Snowbee Classic Garbolino Distance Fly ESOX Coachman JMC Image Snowbee Prestige Greys GR70 Streamflex JMC Triumph Hanák Competition Superlight
Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO

Pri objednávke tovaru od 50 €
máte dopravu ZADARMO.

Doručenie tovaru do 24 hodín DORUČENIE DO 24 HODÍN

Objednaný tovar (skladom) Vám doručíme
do 24 hodín počas pracovných dní.

Predaj na splátky PREDAJ NA SPLÁTKY

V našom e-shope je možné nakúpiť
aj na splátky cez Quatro už od 100 €.

Zákaznícka podpora ZÁKAZNÍCKA PODPORA

Ak potrebujete poradiť ohľadne výberu rybárskeho náradia alebo vašej objednávky, kontaktujte nás na okfish@okfish.sk, alebo nám zavolajte na 0915 830 641.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK
Zadajte svoj e-mail a dostávajte informácie o novinkách a aktuálnych akciách.
16 rokov
s vami ...

Príbeh vzniku e-shopu OKfish je spojený s rybárskym časopisom Slovenský RYBÁR. Jeho vydavateľ a nadšený rybár zužitkoval svoje znalosti, kontakty, dlhoročné skúsenosti a založil rybársky e-shop. Postupne pribúdali produkty, značky a hlavne zákazníci. V súčasnosti nájdete v e-shope viac ako 30 000 položiek pre všetky spôsobu lovu, 350 kvalitných rybárskych značiek a viac ako 6 000 noviniek každý rok. Preferujeme kvalitu produktov a služieb. Sledujeme trendy a spolupracujeme so skúsenými rybármi a renomovanými rybárskymi firmami.

...ďakujeme Vám za to.