0
0,00 €
TEL. OBJEDNÁVKY 0915 830 641
8:00-12:00 | 13:00-16:00
Titulná foto Predstavujeme UL prúty na pstruhy 04/2017

Predstavujeme UL prúty na pstruhy 04/2017

Slovenský RYBÁR redakcia, OKfish.sk 18.04.2017 16:35

Ultralight prívlač si v posledných rokoch nachádza čoraz viac priaznivcov. Veď čo môže byť krajšie ako úplne zohnutý prút, krásna zdolávačka a na jej konci pekný úlovok. Pozrite si výber niektorých noviniek, ale aj stálic v portfóliu prívlačových UL prútov na pstruhy.

Garbolino Spin Max

Úplne nový kompletný rad prútov Spin Max od francúzskeho výrobcu Garbolino obsahuje široký rozsah dĺžok a vrhacích záťaží na všetky typy prívlače. Spin Max 1,8 UL je dvojdielny uhlíkový prút určený prioritne na lov pstruhov  s vrhacou záťažou 1-5 g. Štíhle telo, efektná ergonomicky tvarovaná korková rukoväť, celková  hmotnosť  90 g a veľmi prijateľná cena  určite presvedčí mnohých rybárov k výmene svojho starého prúta.

Cena z marca 2017: 19,00 €

Garbolino Spin MaxGarbolino Spin Max

Delphin Wild Spin UL

Ultra light zo série Delphin Wild Spin je tým pravým prútom pre každodennú radosť z UL prívlače. Celý Wild Spin UL bol kompletne naprojektovaný na Slovensku. Plnouhlíkový, extrémne ľahký prút padne v okamihu do ruky. Blank umožňuje dosiahnutie špeciálnej akcie, ktorá postupne prechádza z “A” na parabolickú. Je osadený prvotriednými očkami, bežne používanými u prútov drahších min. o 2 kategórie vyššie. Mimoriadna pozornosť bola venovaná veľkosti a rozmiestneniu prvých dvoch navádzacích očiek. Dosiahli sme mimoriadne priaznivý pomer hmotnosti prúta a celkovej akcie, ktoré vytvárajú jeho excelentnú a nezameniteľnú prácu. Nesporným benefitom je aj špeciálne textilné puzdro patriace k prútu. Dĺžka prúta: 210 cm, gramáž 1-5 g. Hmotnosť: cca 85 g!

Cena z marca 2017: 39,90 €

Delphin Wild Spin ULDelphin Wild Spin UL

Fladen Light Rock

Ako už uvádza samotný názov, prút má veľmi jemnú špičku, ktorá dokáže detegovať aj ten najjemnejší záber, ale pomerne tuhé telo, ktoré zaručí správne zaseknutie dravca. Prúty sú určené na menšie nástrahy ako smáčiky, menšie voblery či rotačky. Ergonomická rukoväť a správne vyváženie prúta zaručujú pohodlné držanie aj niekoľko hodín bez únavy. Na UL rybačku odporúčame gramáž 0,5 – 7 g s dĺžkou 2,10 m.

Cena z marca 2017: 47,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

Fladen Light RockFladen Light Rock

Robinson Sashima Jig

Úplne nový model ultralight jigového prúta s vlepenou špičkou určený pre lov s najmenšími jigovými nástrahami. Na lov pstruhov sú čoraz účinnejšie rôzne napodobeniny červov, nýmf, malých rybiek (smáčikov) a tento prútik je na ich prezentáciu úplne ideálny. Blank je veľmi tenký a ľahký, perfektne prenáša zábery z citlivej špičky a je rýchly vďaka použitému vysokomodulovanému uhlíku s modulom pružnosti 48 mln psi. SIC očká majú pomerne vysoké a tenké stopky. Dĺžka: 2,13 m, gramáž 1,5 – 7 g.

Cena z marca 2017: 54,00 €

Robinson Sashima JigRobinson Sashima Jig

Esox Ultra Light Special

Prút zo "zlatej kolekcie", ktorú Esox vyrobil k 25. výročiu svojho vzniku. Každý z prútov tejto kolekcie je vo svojej triede absolútnou špičkou! Úplne nová konštrukcia prútov! Ultra ľahký, mimoriadne štíhly blank s extrémne rýchlou akciou. Je to klenot medzi prívlačovými prútmi, vhodný aj pre najväčších profesionálov. Pri konštrukcii prúta boli použité najnovšie materiály vyznačujúce sa tou najlepšou kvalitou. Prút sa dodáva v troch dĺžkach s rovnakou akciou. Kvalita tohto prúta v porovnaní s cenou je bezkonkurenčná. Tento prút by nemal chýbať vo výzbroji žiadneho milovníka ultra-ľahkej prívlače. V dĺžkach od 180 do 210 cm a v rovnakých gramážach od 2 do 10 g. 

Cena z marca 2017: od 61,00 €

Esox Ultra Light SpecialEsox Ultra Light Special

Mivardi X-Centrix Spinn

Prestížna séria prívlačových prútov, postavených na veľmi rýchlom a ľahkom blanku z SHMC karbónu. Rýchla špičková akcia je podporená použitím ultra ľahkých FUJI očiek. Vynikajúca odozva blanku zaisťuje dokonalý kontakt s nástrahou a zvyšuje tak úspešnosť pri love. Anatomicky tvarovaná, delená rukoväť z tvrdej EVA peny a FUJI sedlo navijaka zaisťuje pohodlné držanie prúta pri zachovaní najnižšej možnej hmotnosti. Dĺžka 1,9 m s vrhacou záťažou 1-9 g. Dostupné sú aj väčšie dĺžky s gramáže až do 25 g.

Cena z marca 2017: od 73,90 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

Mivardi X-Centrix SpinnMivardi X-Centrix Spinn

Gunki Street Fishing

Prívlačový prút z HMC uhlíka, odľahčenými SIC očkami a dutou grafitovou špičkou. Minimalistická rukoväť s dizajnovou koncovkou v tvare lebky. Ergonomické sedlo navijaka. Prút má rýchlu akciu, viac parabolickú v hornej časti blanku. Dutá špička je univerzálnejšia a hodí sa na lov s menšími voblermi, rotačkami, ale i s gumovými nástrahami. K dispozícii sú aj prúty s plnou grafitovou špičkou.V dĺžkach od 210 cm do 268 cm v rovnakých gramážach od 0,5 do 7 g.

Cena z marca 2017: 94,00 €

Gunki Street FishingGunki Street Fishing

Team Daiwa Trout Area Commander

Séria prútov na ultraľahkú prívlač, navrhnutá členmi slovenskej reprezentácie. Prúty Trout Area Commander sú vyrobené na lov ostriežov a pstruhov na menších riečkach a jazierkach. Solídna karbónová špička je pri bežnom použití takmer nezlomiteľná a ponúka excelentný pocit absolútnej kontroly nástrahy po celej dĺžke prúta až k rukoväti. Vďaka odhalenému blanku pod sedlom navijaka je každá vibrácia prenesená na priamo. Tieto prúty sú perfektnou voľbou pre lov s malými a najmenšími nástrahami - plandavkami, rotačkami, twistermi, voblermi atď. Chrbtica prúta ponúka dostatočnú zásobu sily na boj aj s veľkými rybami v prúdoch. Modely od 0,5 do 7 gramov.

Cena z marca 2017: 133,00 €

Aktuálna cena OKfish.sk: momentálne neznáma

Pozrieť v e-shope

Team Daiwa Trout Area CommanderTeam Daiwa Trout Area Commander

Sakura Trinis Micro Lure 762ULST

Legendárna séria top prívlačových prútov Trinis zažíva tento rok kompletnú rekonštrukciu. Osem typových radov, v ktorých je celkovo 50 prútov s rôznymi dĺžkami a záťažami dokonale uspokojí všetkých milovníkov prívlače. Tento ultra ľahký prút so záťažou 0,5-7 g a dĺžkou 2,29 m, ultra jemnou, farebne odlíšenou špičkou je vhodný na používanie aj najmenších nástrah. Telo prúta je vyrobené z uhlíkových vlákien Mitsubishi Japan IM30T+HM36T, osadený je Fuji Alconite K-R Concept očkami. Samozrejmosťou je aj Fuji SKSS sedlo navijaka.

Cena z marca 2017: 155,00 €

Sakura Trinis Micro Lure 762ULSTSakura Trinis Micro Lure 762ULST

Team Daiwa Mode X´TREME

Táto malá séria bola navrhnutá tímom členov slovenskej reprezentácie - štvornásobných Majstrov sveta v LRU prívlači, pre čoraz populárnejšie ultraľahké rybárčenie na ostrieže, zubáče a pstruhy. Team Daiwa Mode majú výraznú akciu špičky, ktorá je ideálna pre použitie s malými a najmenšími plastovými nástrahami, plandavkami a rotačkami. Citlivý blank prenáša pohyby nástrahy až do rukoväte a ponúka dostatok rezerv počas boja. Tento prút zdolá bezpečne aj veľké ryby. V ponuke nájdete modely s vrhacou záťažou od 1 do 12 gramov.

Cena z marca 2017: od 211,00 €

Team Daiwa Mode X´TREMETeam Daiwa Mode X´TREME

Celá fotogaléria k článku

Garbolino Spin Max Delphin Wild Spin UL Fladen Light Rock Robinson Sashima Jig Esox Ultra Light Special Mivardi X-Centrix Spinn Gunki Street Fishing Team Daiwa Trout Area Commander Sakura Trinis Micro Lure 762ULST Team Daiwa Mode X´TREME
Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO

Pri objednávke tovaru od 50 €
máte dopravu ZADARMO.

Doručenie tovaru do 24 hodín DORUČENIE DO 24 HODÍN

Objednaný tovar (skladom) Vám doručíme
do 24 hodín počas pracovných dní.

Predaj na splátky PREDAJ NA SPLÁTKY

V našom e-shope je možné nakúpiť
aj na splátky cez Quatro už od 100 €.

Zákaznícka podpora ZÁKAZNÍCKA PODPORA

Ak potrebujete poradiť ohľadne výberu rybárskeho náradia alebo vašej objednávky, kontaktujte nás na okfish@okfish.sk, alebo nám zavolajte na 0915 830 641.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK
Zadajte svoj e-mail a dostávajte informácie o novinkách a aktuálnych akciách.
16 rokov
s vami ...

Príbeh vzniku e-shopu OKfish je spojený s rybárskym časopisom Slovenský RYBÁR. Jeho vydavateľ a nadšený rybár zužitkoval svoje znalosti, kontakty, dlhoročné skúsenosti a založil rybársky e-shop. Postupne pribúdali produkty, značky a hlavne zákazníci. V súčasnosti nájdete v e-shope viac ako 30 000 položiek pre všetky spôsobu lovu, 350 kvalitných rybárskych značiek a viac ako 6 000 noviniek každý rok. Preferujeme kvalitu produktov a služieb. Sledujeme trendy a spolupracujeme so skúsenými rybármi a renomovanými rybárskymi firmami.

...ďakujeme Vám za to.