Koreniaca zmes BALZER Pstruh Gourmet na údenie, popis a video
Údenárska nálevová zmes na pstruha - 450 gLahodná zmes na prípravu marinády určená špeciálne na údenie pstruhov.
Všetky použité suroviny sú 100 % prírodného pôvodu, bez konzervačných látok a zvýrazňovačov chuti - len čisté prírodné koreniny a arómy.
Návod na použitie:
1. Obsah balenia rozpustite v 6–8 litroch vody podľa chuti.
2. Ak nálev zohrievate, nechajte ho pred vložením rýb vychladnúť.
3. Ryby marinujte v pripravenom náleve 10–12 hodín.
4. Po marinovaní ryby krátko opláchnite studenou vodou a osušte.
5. Ryby sú pripravené na údenie.
- Obsah balenia: 450 g
- 100 % prírodné zloženie
- Bez umelých prísad a konzervantov
- Vhodné najmä na pstruha
Zloženie:
- Kuchynská soľ
- Morská soľ
- Korenie do polievky
- Štipľavá paprika mletá
- Paprikové vločky
- Jalovcové bobule
- Horčičné semienka
- Celý koriander
- Sušený kôpor
- Farebné korenie v zrnkách
- Nové korenie
- Bobkové listy
- Cayenské korenie
- Petržlen