Koreniaca zmes BALZER Pstruh Hungarian Delikat na údenie, popis a video
Lahodná nálevová zmes špeciálne vytvorená na údenie pstruha. Všetky ingrediencie sú 100 % prírodné, bez konzervantov a zvýrazňovačov chuti - iba s použitím prírodných aróm a korenín.Návod na použitie:
1. Obsah balenia rozpustite v 6–8 litroch vody podľa chuti.
2. Ak nálev zohrievate, pred pridaním rýb ho nechajte úplne vychladnúť.
3. Ryby vložte do nálevu a nechajte ich marinovať 10–12 hodín.
4. Po vybraní ryby krátko opláchnite v studenej vode a osušte.
5. Ryba je teraz pripravená na údenie.
- Hmotnosť: 450 g
- Bez konzervantov a umelých prísad
- 100 % prírodné zloženie
- Ideálne na pstruha
Zloženie:
- Kuchynská soľ
- Morská soľ
- Mletá štipľavá paprika
- Čierne korenie celé
- Cayenské korenie
- Paprikové vločky
- Jalovcové bobule
- Horčičné semienka
- Celý koriander
- Bobkové listy
- Kari korenie
- Provensálske bylinky
Skvelá voľba pre domácich aj profesionálnych údenárov, ktorí si potrpia na kvalitu a prirodzenú chuť.