0
0,00 €

Topky na pstruhovú sezónu

Pstruhové navijaky, roztoč to TOP VÝBER
Prúty na pstruhy, neber tiky do fazule TOP VÝBER
Vlasce a šnúry na pstruhy, to, čo nás spája TOP VÝBER
Voblery na pstruhy, prívlač, rybky na rybky TOP VÝBER
Rotačky na lov pstruhov, zablisni im pod vodou TOP VÝBER
Gumené nástrahy na pstruhy, gumy pre väčší úspech TOP VÝBER
Pstruhová sezóna na OKfish.sk, uži si zas na bodkovaný čas

Zaujímavé články

Ako nájsť a chytiť veľkého pstruha

Pred rokom som sa zamýšľal nad svojimi skúsenosťami a znalosťami s lovom pekných pstruhov potočných. Odvtedy som prešiel zopár nových revírov a vyskúšal si nové techniky i nástrahy. Niektoré skúsenosti a názory zostali platné, ale niektoré by som rád trošku poopravil.Prírodné farby stále uprednostňujem. Dokonalejšie splyniem s prírodou a niekedy sa účinnejšie ukryjem pred zvedavými pohľadmi okoloidúcich. Lesklé a svetlo odrážajúce predmety sa snažím obmedziť najmä počas slnečného počasia. Pean mám skrytý a „cvikadlo“ je nenápadné plastové tmavozelené. Čiapka, či klobúk a kvalitné polarizačné okuliare sú nevyhnutné.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Lov pstruhov v malých vodách

V čase prípravy tohto reportážneho článku sme si za zaujímavé lovisko vybrali malú pstruhovú riečku s kamenistým dnom a chladnou vodou. Ako na väčšine pstruhových tokov, tento rok práve veľmi chladná voda bola najzákladnejším faktorom, ktorému sme prispôsobili celú taktiku lovu a prístup k jednotlivým miestam výskytu ešte nerozplávaných pstruhov potočných...

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Recept: pstruh podľa lenivého hubára

Pstruh podľa lenivého hubára... pretože šampiňóny kúpil v obchode.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Top nástrahy na pstruhy

Lov na pstruhových revíroch je špecifický a nie stále jednoduchý. Tento článok vám určite pomôže s výberom nástrah na pstruhy.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Lov pstruhov na malých potokoch

Lov na malých potoch je obľúbený aj vzhľadom na ich väčší výskyt v okolí bývania. V tomto články nájdete pár tipov ako byť práve na takýchto miestach úspešný.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Zaostrené na pstruha

Už od počiatkov muškárenia je pstruh jednou z cieľových rýb lovených týmto spôsobom. Svoju popularitu si u muškárov zachováva neustále, nakoľko ide o prekrásnu rybu, charakteristickú svojou vitalitou a bojovnosťou, ktorá navyše dokáže dorásť aj do značných rozmerov. V nasledujúcich riadkoch sa pokúsim zhrnúť moje doterajšie poznatky z lovu tejto fascinujúcej ryby na mušku.Zastávam názor, že ak chceme byť počas lovu úspešní, je dobré disponovať aspoň základnými poznatkami o lovenej rybe. V krátkosti teda pridávam aj niekoľko údajov o biológii pstruha.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Lov pstruhov na gumené nástrahy

Aké gumené nástrahy sú najefektívnejšie a ako s nimi loviť? Prečítajte si pár tipov a rád.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Majstrovská prívlač na začiatku sezóny

Zopár trikov, rád a skúseností, ktoré autor článku nadobudol za posledné roky pri našich riekach a potokoch

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Fantastická štvorka

Niektorí tvrdia, že lov pstruhov je výsadou muškárenia, pretože tento predátor je príliš opatrný, podozrievavý a mazaný, aby bol lovený na prívlačové nástrahy. Tento názor je však mylný. Môže to byť pravda, keď sa pokúšame o úlovok lipňa.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Pstruh potočný - technika lovu na voblery

Pstruh potočný patrí medzi najznámejšie a najpopulárnejšie ryby u nás. Mnohí rybári ho nazývajú kráľovskou rybou, sú medzi nimi aj takí, čo lov pstruha povýšili nad všetko, čo sa rýb a rybárčenia týka. Ortodoxní pstruhári sú často považovaní za novodobú šľachtu medzi rybármi a sú ochotní precestovať pre týchto bodkovaných dravcov celý svet.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Pstruhy a začiatok sezóny

Ako už býva pravidlom na začiatku pstruhovej sezóny, zakaždým sa treba prispôsobiť zvýšeným prietokom a studenej vode na našich revíroch a logicky zvážiť, ktorú z vôd podľa aktuálneho stavu zvolíme.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Pstruhy, pizza a tiramisu

Ako už názov napovedá, našou ďalšou rybárskou destináciou, ktorú sa nám podarilo navštíviť bolo malebné a temperamentné Taliansko. Táto krajina je pestrou zmesou gastronomických špecialít, mora, slnka, kaviarničiek, hôr, ľudí, pamiatok a kostolov postavených na tých najnezvyčajneších miestach.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Grilované filety pstruha

Grilované filety pstruha podávané na tagliatelle so smotanovo-pórovou omáčkou.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Pečený pstruh na citrónoch

Pečený pstruh na citrónoch a bylinkovým prestom.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok

Grilovaný filet zo pstruha so šalátom

Grilovaný filet zo pstruha v bylinkovej múke na šošovicovom šaláte.

zdroj: www.slovenskyrybar.sk Prečítať článok
Doprava zadarmo DOPRAVA ZADARMO

Pri objednávke tovaru od 50 €
máte dopravu ZADARMO.

Doručenie tovaru do 24 hodín DORUČENIE DO 24 HODÍN

Objednaný tovar (skladom) Vám doručíme
do 24 hodín počas pracovných dní.

Predaj na splátky PREDAJ NA SPLÁTKY

V našom e-shope je možné nakúpiť
aj na splátky cez Quatro už od 100 €.

Zákaznícka podpora ZÁKAZNÍCKA PODPORA

Ak potrebujete poradiť ohľadne výberu rybárskeho náradia alebo vašej objednávky, kontaktujte nás na okfish@okfish.sk, alebo nám zavolajte na 0915 830 641.

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK
Zadajte svoj e-mail a dostávajte informácie o novinkách a aktuálnych akciách.
16 rokov
s vami ...

Príbeh vzniku e-shopu OKfish je spojený s rybárskym časopisom Slovenský RYBÁR. Jeho vydavateľ a nadšený rybár zužitkoval svoje znalosti, kontakty, dlhoročné skúsenosti a založil rybársky e-shop. Postupne pribúdali produkty, značky a hlavne zákazníci. V súčasnosti nájdete v e-shope viac ako 30 000 položiek pre všetky spôsobu lovu, 350 kvalitných rybárskych značiek a viac ako 6 000 noviniek každý rok. Preferujeme kvalitu produktov a služieb. Sledujeme trendy a spolupracujeme so skúsenými rybármi a renomovanými rybárskymi firmami.

...ďakujeme Vám za to.